Film i TV

MILJANA OPLJAČKALA KOCKARNICU: Bebica je spasio policije, a nadzorne kamere su zabilježile momenat krađe

Htio je da je zaštiti!

Bebica i Miljana - srbija danas

Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica ne prestaju da provociraju jedno drugo i da iznose prljav veš iz veze koja je trajala dve godine.

Kako je ispričao Bebicin drug za domaći medij, on ima kao keca u rukavu informaciju, ali i dokaze kojima će da uništi Miljanu jer je svjedočio kad je u Kotežu opljačkala kockarnicu, piše Srbija Danas.

Oni su tamo iznajmili stan, a Miljana je često odlazila u kockernicu kako bi igrala aparate i dobro su je svi zaposleni upoznali. Tako je jednom prilikom, kad je dečko koji je radio za pultom otišao do toaleta, Miljana iz kase uzela 10.000 dinara i zvala Bebicu da dođe hitno po nju.

– Bebica nam je ispričao daje tada doživeo veliku neprijatnost, jer je on odvezao Miljanu u tu kockarnicu gdje je igrala aparate, znali su je svi zaposleni i imali su zbog njega povjerenje u nju. Ona je tada kod sebe imala 30.000 dinata i sve je izgubila, a onda je iskoristila momenat kad je dečko koji je tu radio otišao u toalet, ona mu je iz kase uzela 10.000 dinara i zvala je Bebicu da dođe po nju.

– Njemu naravno ništa nije govorila, a čim su kaže ušli u stan taj momak ga je zvao i rekao mu šta se desilo. Naglasio mu je da ima snimke sa nadzornih kamera i da se jasno vidi Miljana koja otvara kasu, uzima novac i napušta objekat.

– On ga je zamolio da nikome ništa ne prijavljuje, pogotovo ne da zove policiju i da će odmah da mu donese taj novac. Seo je u kola i otišao tamo, dao je dečku novac i obećao mu da Miljana više neće dolaziti.

– Kad se vratio u stan nastala je ozbiljna svađa. Miljana je govorila kako taj momak laže, da bi Bebica poludio i rekao joj kako je video snimak i da je poremećena jer su kockarnice sve pod vidio nadzorom i da ima sreću jer je taj momak prvo zvao Bebicu, a ne policiju. Ja vjerujem da će on i o tome da progovori. Koliko znam Marija to ne zna i tu je Miljanu zaštitio Bebica – kaže za Star drug Nenada Macanovića Bebice.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh