Svaštara

Koji znakovi su najuspješniji u poslovnom svijetu

Ovnovi su poznati po svojoj strastvenoj energiji i nevjerojatnoj ambiciji

Pixnio

U svijetu zodijaka, najuspješnijim poduzetnicima se smatraju oni rođeni u znakovima Ovna i Lava. Navodi se kako oni znaju ispravno obaviti posao kao i da ostvaruju velike uspjehe u području kojim se bave.

Ovan

Ovnovi su poznati po svojoj strastvenoj energiji i nevjerojatnoj ambiciji. Njihov neumorni duh borbe i sposobnost preuzimanja rizika čine ih izvanrednim poduzetnicima.

Sposobni su prepoznati priliku i hrabro krenuti u ostvarenje svojih poslovnih ciljeva, neustrašivo se boreći za uspjeh.
Lav

Lavovi su harizmatični, samopouzdani i znaju šta žele u svojoj karijeri. Zbog njihova sjajnog osjećaja za posao, odlučnosti i vodstva, često se nalaze na samom vrhu poduzetničkog svijeta.

Oni su spremni preuzeti kontrolu, vođeni svojim strastima i vizijom te inspiriraju druge oko sebe da slijede njihov put ka uspjehu, prenosi Avaz.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh