Film i TV

PALO POMIRENJE: Tomović i Ivana OPET ZAJEDNO? Vladimir sve oduševio OVIM POKLONOM, a ona se pohvalila!

Fanovi oduševljeni ovim gestom!

Ivana i Vladimir - Screenshot

Nekadašnji zadrugar Vladimir Tomović prije dva dana stigao je u Srbiju, čime se pokrenula priča da ulazi u “Elitu”. On je to vrlo brzo negirao.

Nakon toga bivši zadrugar privukao je pažnju storijem sa svog Instagram profila. Na fotografiji se vidi on kako drži veliki buket cvijeća.

– Prođoh danas od stana do igraonice za djecu sa cvijećem u rukama, a narod me gleda kao da u najmanju ruku nosim bombu. Sve je pošlo u tri lijepe – napisao je Tomović, pa objavio privatnu prepisku sa jednom damom.

– I sa lopatom u ruci (dok si radio bazene) i sa cvijećem izgledaš vrh, Vlado! – napisala mu je gospođa, na šta je on odgovorio putem storija.

– Morao sam da podijelim sa vama ovu čarobnu poruku. Ne poznajem gospođu lično, ali sve ti cvijetalo i hvala ti do groba. P. S. Cvijeće je za moju kumu jer joj je bio prije par dana rođendan, a danas smo slavili, tako da se ne brinite. Nisam našao djevojku. Još se nije našla neka opaljena i luda za mene – dodao je Vladimir.

Iako je rekao da je buket bio namijenjen kumi, mnogi su povezali to što je on kupio buket cvijeća baš na rođendan Ivane Aleksić, bivše žene Nenada Aleksića Ša, sa kojom su Tomovića ranije spajali.

Bivša zadrugarka se pohvalila sa pregršt čestitki koje je podijelila na svojim storijima, a za sada je nepoznato da li je Vladimir bio sa njom na proslavi, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh