Film i TV

ALEKS REKLA ISTINU O TRUDNOĆI! Ovome se niko NIJE nadao, ŠTA DALJE NAKON OVOGA?

Aleksandra je u emisiji razriješila ovu misteriju.

Aleksandra Nikolić, Foto: M.P./ATAImages

Kako se već neko vrijeme spekuliše o tome da je Aleksandra Nikolić u drugom stanju sa Filipom Carem, ona je sada odagnala sumnje.

Naime, u emisiji “Narod pita” u kojoj je gostovala Aleksandra Nikolić, uključila se voditeljka koja je upitala da li je u drugom stanju.

– Mira sa Karaburme je kraj telefona. Svaki dan čitamo da si u drugom stanju, jesi li ili nisi – pitala je gledateljka Aleksandru.

– Da li sam u drugom stanju?! Ja nisam dala tu izjavu, nisam provjeravala zaista, ali ono što mogu da kažem jeste da smo Filip i ja radili na tome, ako se nešto promijeni, bićete upućeni.

– Ne bih imala ništa protiv, pa ko ne bi volio jednu malu bebicu – rekla je Aleksandra Nikolić, a gledateljka je onda prešla na drugu temu.

– Držiš se dobro, ali moram da ti kažem, Filip voli samo sebe. Vidjet ćeš kako će da bude i želim ti da ti se ostvare sve želje. Ja mislim da Ana ima neku magiju u sebi. Zamisli da ti neko kaže: “Priđi i gledaj me pravo u oči” i ti prilaziš kao stvar, zašto?! To je neki ritual sigurno, njena kuma je rekla da joj je dala crveni konac – rekla je gledateljka, piše Espreso.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh