Film i TV

“SPODOBE LJUDSKE, MAMLAZI JEDNI” – Zvezdan pobjesnio – urla i vrijeđa narod, a sve zbog ovoga!

“Ovo je odvratno!”

Zvezdan Slavnić

Diskvalifikovani zadrugar Zvezdan Slavnić od izlaska iz “Zadruge 6” zarađuje preko društvenih mreža, a najviše na TikTok-u, gde mu tokom “lajvova” podrška šalje novac preko poklona.

U posljednje vrijeme je ovo opalo, pa je Slavnić doživio slom tokom uključenja uživo i počeo da peni na svoju podršku i da ih vrijeđa, a sve zbog toga što mu ne šalju dovoljno novca.

– Šta je problem? Hajde, taman i da izađem ranije malo, da se viđam sa tim djevojkama na kvarno, pošto moram vas da isfoliram da bih se vidio sa njima. Hajde sad, šta je, šta je sad problem? Šta vam je sad problem? Ne tapkate, ne bacate ništa, k*njate samo tu i svađate se. Hoćete sve da vas banujem? Da lijepo imam sto ljudi… Sutra u novinama: “Zvezdan traži od svoje podrške” – pobesneo je Slavnić, pa nastavio:

– Ne tražim od podrške, mi smo porodica, napišite kako treba. Šta vam je problem, spodobe ljudske? Teške spodobe. Moja podrška mi ništa ne baca. Zapitajte se šta ste vi. Uđite kod nekoga i pišete gluposti, spodobe teške. Jesam vama nešto uradio u životu? Mamlazi jedni – govorio je bijesno Zvezdan..

Slavnića su osudili u komentarima zbog ponašanja prema fanovima, zbog čega je on dodatno pobjesnio. Mnogi su mu natrljali na nos da je podršku imao samo dok je bio u vezi sa Anđelom Đuričić, kao i da je počeo da je gubi kad je raskinuo sa njom, piše Srbija Danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh