Film i TV

HOROR U PARAĆINU! Majka sa djecom otišla na bazen, a onda se začui jeziv vrisak: Ljekari su rekli da moraju da zovu policiju

Porodica iz Paraćina riješila je da vrele letnje dane provede na bazenu u blizini doma, te da se sa svojom djecom rashlade, ali i da mališanima omoguće bogat program koji bazen nudi.

ilustracija - pink rs

Međutim, letnju idilu prekinula je nezgoda u kojoj su proveđena dvojica dječaka (4) i (6) i to na toboganu, piše Telegraf.

Emilija Ž, majka dvojice dječaka, ispričala je kako je došlo do nesreće, ali je otkrila i dosad nepoznate detalje u vezi sa ovim kompleksom bazena u Paraćinu.

– Nikada do sada nismo išli na ove bazene, iako su nam 100 metara od kuće, međutim vidjeli smo da imaju svašta nešto za djecu i najviše smo zbog njih otišli – počela je svoju ispovijest zabrinuta majka.

Porodica je 3-4 dana provela potpuno bezbrižno, međutim prelijepo nedjeljno popodne odjednom je prekinuo krik njenog mlađeg sina.

– Samo sam čula da je počeo da vrišti, kada sam stigla do njega imala sam šta i da vidim, bio je sav odran, stariji sin je imao lakše povrede srećom, malom će sigurno ostati ožiljci – kazala je naša sagovornica.

Kako je navela djeca su željela da se spuštaju niz veliki tobogan koji je na ovim bazenima prava atrakcija, roditelji su im dozvolili neslutivši da će im djeca ostati osakaćena. Majka je na licu mjesta pokušala da svojoj djeci pruži prvu pomoć, međutim povrede su bile takve da su morali da odu do bolnice, a tamo je uslijedio novi šok.

– Kada nas je ljekar primio, a mi mu objasnili šta se dogodilo, rekao je da mora da prijavi policiji, jer smo mi bili treći takav slučaj prijavljen toga dana – rekla je majka i dodala da je policija došla veoma brzo i napravila zapisnik.

Porodica je riješila je da svoj problem podijeli na mrežama sa drugim ljudima iz Paraćina, kako bi ih upozorili da se već danima unazad dosta djece povrijeđivalo upravo na tom toboganu.

– Ljudi su se samo javljali, nismo očekivali ovoliki odziv, sa nama je i majka još jedne djevojčice koja je odrala skoro cijelu zadnjicu na tom toboganu i takođe završila u hitnoj – kazala je Emilija i dodala da je porodica koja je primljena prije njih u bolnicu doživela pravu noćnu moru, jer je dete bilo, kako je rekla, unakaženo.

Ova porodica apelovala je na sve koji planiraju da vode djecu na ove bazene da dobro povedu računa i da djeci nikako ne daju da se spuštaju niz najveći tobogan, jer je, kako je njihov stariji sin vidio dok se spuštao, oštećen i ima limarije na koju djeca mogu da se posjeku.

Kako se nezvanično saznaje u lokalnoj samoupravi, Opština je uključena u riješavanje problema, a na pomolu je i sudski spor.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh