Film i TV

KULIĆI MORALI DA PREKINU ODMOR ZBOG MALOG ŽELJKA – Marija se oglasila i otkrila šta se dešava!

Rijaliti učesnica, Miljana Kulić provela je nekoliko dana u Petrovcu sa porodicom, a odmor su prekinuli jer Kulići organizuju malom Željku 5. rođendan.

Rijaliti učesnica, Miljana Kulić provela je nekoliko dana u Petrovcu sa porodicom, a odmor su prekinuli jer Kulići organizuju malom Željku 5. rođendan.

Pred povratak za Niš, Miljanina majka Marija Kulić je na društvenim mrežama podijelila dirljive prizore na kojima je moguće vidjeti je kako na moru uživaju sa unukom Željkom.

Ono što je privuklo posebnu pažnju jeste Miljanina frizura, budući da je ponovo možemo vidjeti sa kratkom kosom iako je mjesecima nosila veoma duge ekstenzije.

– Bili smo skoro dvije nedelje na odmoru u Petrovcu, Miljana, Željko, Nenad, Siniša i ja. Morali smo odmor da prekinemo jer organizujem Željku 5. rođendan. Biće to žurka za djecu, ali i za odrasle. Iznajmili smo kuću sa bazenom. Već smo sve pripremili, gosti su pozvani – rekla je Marija.

Ona nam je otkrila i razlog zbog čega se njena ćerka Miljana ošišala:

– Skinula je nadogradnju jer joj je ovako mnogo ljepše i lakše za održavanje. Sada su velike vrućine, pa kada imaš kratku kosu prije se osuši, piše Informer.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh