Film i TV

IZMISLILA DA JOJ JE VJERENIK POGINUO?! Kačavenda uhvaćena u laži – ispalila se i postala predmet sprdnje

Negativni komentari se samo nižu!

Ana i Milena - Srbija Danas

Dok je Ana Ćurčić boravila u “Zadruzi”, njena kuma, Milena Kačavenda je izjavila da prolazi kroz težak period jer je njen vjerenik stradao u saobraćajnoj nesreći.

Sada su se mnogi iznenadili kada je tokom jednog gostovanja Milena izjavila da je već duže vrijeme bez emotivnog partnera, što se kosi sa pričom koju je pričala o vjereniku.

– Nije lako biti sa jakom ženom, ako ti ja kažem da sam ja dvije i po godine sama, a tek sam prije desetak dana dobila piće od muškarca – rekla je Milena za domaće medije.

Ova njena izjava pokrenula je lavinu negativnih komentara na društvenim mrežama.

– “Kumo kažeš dve i po godine sama? Zar ti nije preminuo vjerenik prije neki dan?”; “Ona ne zna ni da laže, zaboravlja šta je prije dva mjeseca pričala”; “Koliko se svi trude da uđu u Zadrugu 7, da su smeijšni”; “Gdje je preminuli vjerenik kumo?” – samo su neki od komentara koji se mogu pročitati na društvenim mrežama.

Podsjećamo, Milena je javno pričala o gubitku vjerenika. Ona je prije par mjeseci izjavila da je sve spremila za vjenčanje, a onda je njen vjerenik stradao u saobraćajnoj nesereći u Beču.

– Šta da kažem, sa oduševljenjem sam čekala Đurđevdan, kupila sam vjenčanicu, ma sve je bilo sređeno i onda je sve u jednom trenu otkazano. Zbog Dana žalosti, sva veselja su bila otkazana, pa i moja svadba. Čekali smo novi termin, jer je sve bilo prebukirano i zauzeto. Samo pet dana kasnije, 11. maja, moj verenik je nastradao u saobraćajnoj nesreći u Beču. Katastrofa šta mi se desilo. Eto to je moja sudbina – rekla je Kačavenda i objasnila zašto je sve vrijeme ćutala o tome.

– U prvi mah sam bila u stanju šoka. Onda se sve ovo dešavalo oko Ane u riajlitiju i svi su bili nekako preusmjereni na nju i za moju svadbu me niko nije ni pitao. Svi su zaboravili da sam ja trebala da se udam. Eto tako je to ostalo u sjenci. Kakva godina iza mene. Od Aninog ulaska u “Zadrugu 6” je ludilo pa sve usput šta mi se desilo i šta se dešava. Znam koliko je Ana bila srećna kada je čula da se udajem, sada je mogla i ona kuma da mi bude, ali eto kada bude čula šta se desilo biće jako tužna – rekla je Milena tada, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh