Film i TV

Otkriven uzrok smrti unuka Roberta De Nira

De Niro se oglasio nakon teške porodične tragedije i zamolio sve da se porodici pruži privatnost u ovim teškim trenucima.

Robert De Niro - Printscreen

Unuk Roberta De Nira Leandro De Niro Rodrigez preminuo je prije dva dana u 19. godini, piše Avaz.

Kćerka slavnog glumca Drena De Niro otkrila je šta je bio zvaničan uzrok smrti njenog sina.

Prevelika doza fentanila

Kako tvrdi, mladi Leandro je preminuo nakon što je uzeo preveliku dozu fentanila, piše Daily Mail.

Tužnu vijest o smrti sina objavila je na Instagramu, gdje se oprostila od njega emotivnom porukom.

– Moj lijepi, slatki anđele. Voljela sam te više od svega od trenutka kada sam te osjetila u svom stomaku. Bio si moja radost, moje srce i sve što je ikada bilo čisto i stvarno u mom životu. Voljela bih da sam sada sa tobom. Ne znam kako da živim bez tebe, ali pokušat ću da nastavim i širim ljubav i svjetlost koju si me natjerao da osjetim kada sam postala tvoja mama. Bio si tako voljen i voljela bih da je ta ljubav mogla da te spasi. Tako mi je žao – napisala je ona uz fotografiju sina.

De Niro zamolio za privatnost

De Niro se oglasio nakon teške porodične tragedije i zamolio sve da se porodici pruži privatnost u ovim teškim trenucima i istakao da je veoma uznemiren zbog svega.

– Duboko sam uznemiren zbog smrti mog voljenog unuka Lea. Veoma smo zahvalni na saučešću koje dobijamo od svih vas. Molimo da nam se pruži privatnost kako bismo u miru žalili zbog gubitka našeg Lea – rekao je De Niro za “Daily Mail”.

Robert De Niro ima sedmero djece i Drena je najstarija, a dobio ju je s prvom suprugom, glumicom Dajanom Abot. Sina Leandra dobila je u braku sa umjetnikom Karlosom Mareom.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh