Film i TV

IVAN MARINKOVIĆ SE ODOMAĆIO KOD KULIĆA U NIŠU! Marija mu kuha, Miljana ga gosti, čak i prespavao kod NJIH! Evo zašto su plakali

Ivan Marinković zbližio se sa Kulićima, pa je sad poslije njihove posjete njemu u Beogradu, Ivan otišao u Nišu.

Ivan Marinković - screenshot

Kako kaže izvor, Ivan se odomaćio kod Kulića, pa je kod njih i prespavao.

– Ivana su Kulići juče gostili. Bukvalno se kod njih odomaćio. Marija je skuhala sve redno, srce joj je bilo puno. Čak je i plakala od sreće. Miljani je takođe drago zbog sina. A mališan je toliko srećan – počinje priču izvor.

– Ivan je strog, ali zna sa djecom. Igraju se sa dinosaurusima. Čita mu knjige. Mali Željko voli da šutira loptu, a najviše voli kada mu tata doda loptu i on je jako šutne – dodaje izvor i ističe da se vidi velika promjena kod Željka, koji je ranije pitao baku Mariju za svog tatu.

Podsjetimo, Miljana Kulić podelila na svom Instagram profilu sliku sina sa ocem Ivanom Marinkovićem iz svog doma u Nišu.

– Došao tata – napisala je Miljana ne krijući sreću, a svi su primijetili i pogled Ivana usmjeren ka svom nasljedniku, koji opisuje ljubav koju osjeća prema njemu, piše Blic.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh