Film i TV

HITNA REAKCIJA LJEKARA – bivša zadrugarka primljena u bolnicu: Priključena na klinički instrument po brzom postupku

Pozlilo joj.

Zadruga, hitna pomoć - Novi

Bivša zadrugarka i starleta koja je učestvola u Zadruzi 5 Viktorija Viki Mitrović se ne osjeća dobro, te je morala da bude priključena na infuziju kako bi se stabilizovala.

Viktorija je na Instagramu objavila stori na kom se vidi da leži u bolničkom krevetu, a u ruci joj je priključena infuzija.

Ona je tagovala bolnicu u gradu Zadar, Hrvatskoj gdje očigledno starleta boravi.

Viktorija je ušla u ljubavnu vezu sa Markom Osmakčićem tokom Zadruge 5. Međutim, ovu vezu pratile su brojne turbulencije i svađe. Marko je bio muškarac koji je volio da flertuje sa drugim devojkama, a prije Viktorije je bio u vezi sa Marijanom Zonjić zbog koje je često dolazilo do ljubomrnih svađa između njega i Viktorije. Ipak, vrhunac njihove veze se dogodio kada je Viktorija zatrudnila, a tada je porodica Marka Osmakčića lažirala smrt njegovog oca da bi ga izvukli iz rijalitija. Starleta je na kraju otišla na a.ortus. Marko i Viki su nastavili da se viđaju i raskidaju i poslije rijalitija, piše Srbija Danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh