Film i TV

Otkrivamo prevare Milene Kačavende: Kuma uzimala pare od fanova i Bulića, Aninu majku nije htjela da vodi na finale!

Ana i Milena - srbija danas

Dok je Ana Ćurčić, koja je u finalu “Zadruge 6” završila na drugom mjestu, boravila u rijalitiju, njena kuma Milena Kačavenda joj je napolju više odmagala nego što joj je pomogla, u čemu je raskrinkana po Aninom izlasku u spoljni svijet.

Kako tvrde upućeni, Kuma Internacionale, kako je Milena samu sebe prozvala zarad veće popularnosti, navodno je koristila njene fanove, pa čak i Acu Bulića, kojima je redovno tražila novac, ali pare koje je od njih uzimala na konto Ćurčićeve kasnije niko nije vidio.

– Ukoliko želite da uplatite novac za Anu ili date poklone, molim vas da isključivo kontaktirate sa mnom – pisalo je u Mileninom storiju, koji je obnavljala nekoliko dana konstantno da bi se uplate nizale.

Kada se zahuktala situacija oko Ane i Zvezdana Slavnića u rijalitiju, a bilo ih je više u nekoliko navrata, Kačavenda je opet iskoristila Ćurčićkinu muku i javno u lajvu dala do znanja fanovima da ne staju s uplatama, da je najbitnije da Ana pobijedi!

– Ja moram da zahvalim svim ženama iz dijaspore, mnogi nisu u mogućnosti da glasaju, pa šalju novac. Ljudi su stvarno čudo, čitave porodice glasaju, žene prave fondove, čitave porodice glasaju. Mnogo je glasača iz Amerike, Kanade, Italije, Belgije i Francuske. Oni šalju uplate da bismo mi u njihovo ime glasali. Ana je najveći favorit, sve što joj bude potrebno imaće – rekla je kuma u jednom od svojih lajvova, a navodno je za isto angažovala i Aninog bivšeg Acu Bulića.

– Tražila je novac čak i od Ace Bulića, pod izgovorom da treba Ani da joj se nađe u Bijeloj kući, iako je sve imala, prema dogovoru s produkcijom – tvrdi izvor blizak i Ćurčićevoj i Kačavendi, koji je insistirao na anonimnosti, i ističe:

– Bulić je veliki džentlmen, koji to nikada ne bi pomenuo. On je sve vrijeme za Anu radio sve što se od njega očekuje.

Na sve to, Kačavenda je pokušala i Aninu majku izostavi s finalne večeri jer je htjela da izbjegne s njom susret oči u oči, pa je u glasovnoj poruci koja je dospjela u posjed redakcije Republike, tvrdila da ona nije na spisku iako je majka bila prioritet.

– Nema šanse da ona (Mila) uđe. Nigdje nema njenog imena, a spisak je zaključen, gotovo je, mi smo poslali lične karte na vrijeme, nje nigdje nema – tvrdila je Milena, piše Republika.rs.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh