Film i TV

ŽELJKO I MILICA MITROVIĆ SLAVE! Zadruga se završava za sedam dana, evo šta je povod fešte!

Sve objavili.

Vlasnik i direktor televizije “Pink”, Željko Mitrović, juče je imao poseban razlog za slavlje.

Naime, Željko je proslavio svoj 56. rođendan, a njegova supruga Milica mu je, kao i ranijih godina priredila iznenađenje u vidu torte i čestitala mu rođendan javno, na svom Instagram profilu.

– Srećan rođendan kralju mog srca, čovjeku mojih snova i ljubavi mog života – napisala je Mitrovićka, a u videu je podijelila njihove najljepše uspomene.

Ona je snimila i trenutak kada je Željko duvao svećice, a na torti se moglo vidjeti da piše: “Volim te, ti si cijeli moj svijet”.

Podsjetimo, Željko Mitrović je prošle nedjelje obavijestio javnost putem svog Tviter naloga da je usvojio predlog predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, te će rijaliti biti potpuno ugašen, a čak je i veliko finale planirano za 10. jul pomereno mjesec dana unaprjed, odnosno, održaće se u četvrtak 8. juna sa početkom u 21 čas, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh