Film i TV

ZVEZDAN PODVIO REP: Slavnić moli produkciju za oproštaj – Previše se zanio, kasno shvatio!

– Je l’ mogu da se izvinim…?

Zvezdan Slavnić - srbija danas

Zvezdan Slavnić dozvolio je sebi da ode toliko daleko i verbalno napadne voditelja “Zadruge” Darka Tanasijevića.

Naime, zadrugari su noćas tokom emisije “Pitanja gledalaca” komentarisali prijateljstvo Ane Ćurčić i Maje Marinković, a Slavnića je ova tema žestoko “zapalila”.

On je skočio na bivšu suprugu, u nadi da će ona priznati kako je njeno prijateljstvo sa starletom, sa kojom je inače donedavno bio intiman, lažno i iz koristi, dok se Ćurčićeva iz sve snage branila, pa je nastao težak sukob među bivšim partnerima, piše Srbija danas.

Tom prilikom je Darko stao između njih, kako bi ih smirio i sprečio da dođe do incidenta, a Slavnić se brecnuo na voditelja:

– Šta ti, šta razdvajaš?! – povikao je Zvezdan na Darka i tako ponovo pokazao nepoštovanje prema produkciji.

Tanasijević je postupio profesionalno i nastavio da vodi emisiju, a onda je uslijedilo izvinjenje od Zvezdana…

– E Darko, je l’ mogu da ti se izvinim, da ti pružim ruku? Izvini, jer ovo stvarno nije bilo ništa lično. Tvoja je emisija i meni je krivo i samo ako možeš da me razumiješ, hvala ti – rekao je Zvezdan Darku kada mu je prišao.

Detaljnije pogledajte na snimku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh