Film i TV

OTELA DALILINO MJESTO – Miljana Kulić punom parom zarađuje veliku lovu: Rijaliti joj više nije potreban

Svi dolaze da je vide i da ćaskaju sa njom.

Miljana i Dalila - srbija danas

Diskvalifikovana zadrugarka Miljana Kulić prije tri dana je otvorila profil na TikTok-u i redovno drži lajvove, gdje zarađuje novac tokom mečeva sa poznatim influenserima.

Sinoć je imala meč sa bivšim cimerom Mensurom Ajdarpašićem, a cilj joj je bio da prestigne Dalilu Dragojević.

Dalila je inače vladala listom i bila prva na top listi na Balkanu, a kako su Kulićeva i ona u ratu, Miljana se nameračila da je skine sa trona. Dok su igrali meč, Mensur se našao u ulozi novinara, pa tako postavljao Miljani razna pitanja, između ostalog i ono o incidentu o kojem bruji Balkan.

– Treće mjesto na Balkanu, Dalila na aparatima, snimat ćemo cijelu noć, mi smo najjača ekipa, vi to želite i zaslužujete. Pozdrav za Kosovo i Metohiju – poručila je diskvalifikovana takmičarka.

– Treća na Balkanu, svaka ti čast, ja 35. na Balkanu – odgovorio je Ajdarpašić.

U ovom trenutku je Mensur postavio Miljani pitanje o Stefanu Kariću i Nataši Šaviji. Podsjećamo, Šavija je završila u bolnici nakon zvjerskog prebijanja, a kako mediji prenose, glavni osumnjičeni je upravo Stefan.

– Jesi čula šta se piše po novinama? – pitao je Ajdarpašić.

– Za S.K? Da, ali ne liči mi na takvog, mada svakog alkohol radi drugačije – poručila je Kulićeva, piše Srbija Danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh