Film i TV

USKORO JE OPET GLEDAMO!: Miljana će ovako isplatiti kaznu od 100.000 eura za televiziju Pink

Najavila puno iznenađenja.

Miljana Kulić je po ko zna koji put diskvalifikovana iz Zadruge. Produkcija od nje potražuje 100.000 evra na ime kazni pošto joj je ovo druga po redu diskvalifikacija u 6. sezoni.

Nekoliko nedelja ranije diskvalifikovan je i njen dečko Nenad Macanović Bebica zbog samovoljnog napuštanja imanja u Šimanovcima, te i on mora da isplati kaznu od 50.000 evra. Pošto je reč o velikoj svoti novca, svi se pitaju kako će kontroverzni par da isplati ovoliki novac, posebno jer nijedno od njih nema stalno zaposlenje osim učešća u rijalitijima.

Miljana je u više navrata nudila da reklamira proizvode na svom Instagram nalogu, ali izgleda da nije previše preduzetnika spremno da ih reklamira poznata Nišlijka. Ipak, Bebica i Miljana su smislili drugi način da zarade novac preko interneta.

Rešili su da otvore profil na Tiktoku i da uz pomoć tzv. tapkanja i darova fanova tokom tzv. mečeva prikupi određen novčani prilog.

– Od večeras se družimo i mečujemo na Tiktoku. Moj jedini Tiktok je ovaj. Ako želiš, zaprati. Biće mnogo iznenađenja i nadam se lepim poklonima – stoji u objavi Tiktok je postao vrlo popularan među bivšim zadrugarima. Na ovoj kineskoj društvenoj mreži se oglašavaju i Kristijan Golubović, Dalila Dragojević, Dejan Dragojević, Tara Simov i mnogi drugi. Koliko zadrugari uspevaju da na njoj i zarade ostaje misterija, ali se nadamo da će Miksi imati mnogo više sreće nego sa šestom sezonom najgledanijeg rijalitija


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh