Film i TV

ĆURČIĆEVA PRONAŠLA ZAGUBLJENO PISMO: Ono što je saznala SLOMILO bi svakog RODITELJA, gušila se u SUZAMA

Zadrugari su za praznike dobijali čestitke od najmilijih.

Ana i Zorica - screenshot

Ana Ćurčić se veoma potresala kada je saznala šta se dešava u njenoj porodici dok je ona u rijalitiju, a sve vrijeme tješila ju je Zorica Marković.

Ana je pronašla zagubljenu čestitku u kojoj je pisalo gdje joj se nalaze djeca. Međutim, kada je pročitala pismo nije mogla da zaustavi suze.

-Jel sam ti rekla da je negdje zagubljena, znala sam da je tu – rekla je Zorica.

– Joj Zorice… – vikala je Ana.

– Draga moja Anka, moja školska drugarice srećan ti praznik – rekla je Ana.

– Mnogo mi je ovo, ne mogu da vjerujem – briznula je u plač Ana.

– Ana prestani više da se kidaš, molim te, pročitaj mi šta piše – rekla je Zorica.

– Iva je u Zvorniku – rekla je Ana.

– Draga moja Anka, školska drugarice, pratim se svaki sekund. Čujem se sa tvojima, klinci kuda koji, Iva je u Zvorniku, Luka u Beogradu. Postala si tetka, djeca se čuvaju, ne brini. Pokaži svima ko si i šta si. Strah zaboravi, Čujem se sa tvojom djecom, nemoj ništa da brineš. Voli te Caca – pročitala je Ana.

Podsjetimo, Ana Ćurčić je u “Zadrugu” ušla nakon što ju je suprug Zvezdan Slavnić prevario sa 22 godine mlađom zadrugarkom Anđelom Đuričić.

Podsjetimo, Anđela juče nije dobila čestitku od svojih roditelja povodom praznika.. Đuričićeva je plakala cijeli dan, dok je Slavnić osudio potez njene porodice, piše espreso.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh