Film i TV

PORODICA REKLA SVOJE – Anđela se suočila sa istinom! Zbog njegovih riječi gutala knedle: “Samo hoću da izađem!”

Ovo je dugo čekala!

Anđela Đuričić - screenshot

Voditelj, Darko Tanasijević danas u Bijeloj kući zadrugarima deli čestitke i poklone, a na red je stigla i Anđela Đuričić, piše Srbija danas.

On joj je saopštio da joj porodica nije poslala čestitku, čime su joj jasno stavili do znanja da ne podržavaju njeno ponašanje i vezu u rijalitiju, a Anđela ga je slušala i gutala knedle.

Pored toga, voditelj je saopštio da su pokloni stigli i za nju, a onda ih je obezbjeđenje i unijelo u Bijelu kuću.

Međutim, nju pokloni nisu zanimali i odmah je briznula u plač.

– Stavite ih tu pored Zvezdana – rekla je ona, pa dodala.

– Samo hoću da izađem! Odmah – istakla je.

Nakon ovoga, ona je izletjela napolje, a suze nije mogla da kontroliše.

– Ovo stvarno nije u redu što ste uradili svom djetetu. Ovo nije fer što ste joj uradili. Nije razlog da ispašta. Molim vas pošaljite neku poruku, ovo je jako ružno sa vaše strane, sram vas bilo – govorio je Zvezdan pa je zagrlio Anđelu, piše Srbija danas.

Detaljnije pogledajte u videu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh