Film i TV

ANĐELA DOŽIVJELA POMRAČENJE UMA! Zadrugarka saznala da je SVE DIO PLANA: Mahnito URLALA i DEMOLIRALA imanje

Zvezdanova neslana šala nije dobro prošla

Sinoć se na imanju u Šimanovcima odigrala prava drama kada je Zvezdan Slavnić tokom programa uživo prekinuo svađu ljubavnice Anđele Đuričić i bivše nevenčane supruge Ane Ćurčić, nakon čega je povodom prvog aprila (Dana šale) rekao da raskida i sa Anđelom i sa Anom, i potpuno uverljivo obelodanio da je čitava priča deo njegovog i Aninog dogovora, a potom seo pored Maje Marinković i zagrlio je.Njegovo ponašanje šokiralo je milione gledalaca, a Majin izraz lica s ponosnim smeškom privukao je posebnu pažnju, sve dok nije čula da je u pitanju prvoaprilska šala.Njegovo ponašanje šokiralo je milione gledalaca, a Majin izraz lica s ponosnim smeškom privukao je posebnu pažnju, sve dok nije čula da je u pitanju prvoaprilska šala.

Đuričićeva je keo furija izletela iz Belo kuće i počela da demolira imanje. Lomila je sve što joj se nađe na puta i urlala iz petnih žila, dok su zadrugari i obezbeđenje dali sve od sebe da je umire.
Detaljnije u prilogu ispod.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh