Film i TV

Bruce Willis proslavio 68. rođendan, njegova supruga podijelila dirljivu poruku

Kako je Bruce Willis u nedjelju napunio 68 godina, njegova supruga Emma Heming obilježila je taj dan iskrenom porukom o brizi za nekoga ko živi s frontotemporalnom demencijom (FTD).

Bruce Wills - Instagram

“Jutro sam započela plačući, kao što možete vidjeti po mojim natečenim očima”, rekla je Heming u reelsu objavljenom na njenom Instagram profilu.

U svom kontinuiranom nastojanju da proširi svijest o dijagnozi demencije u porodici, Heming je nastavila s izjavom kazavši da misli da je važno vidjeti sve strane toga.

“Uvijek dobijem tu poruku u kojoj mi ljudi govore: ‘Oh, tako si jaka. Ne znam kako ti to uspijeva.’ Nemam izbora. Voljela bih da jesam, ali također odgajam dvoje djece”, rekla je, misleći na njihove dvije kćerke, Mabel i Evelyn te dodala: “Svaki dan imam trenutke tuge i stvarno to osjećam i danas na njegov rođendan.”

Uz Willisa je u teškim trenucima i njegova bivša supruga Demi Moore te njihovo troje djece Rumer, Scout i Tallulah.

Glumica je podijelila video s proslave rođendana glumca, ispod kojeg je napisala: “Sretan rođendan, BV! Drago mi je što smo proslavili danas. Volim te i volim našu porodicu. Hvala svima na ljubavi i toplim željama – svi ih osjećamo.” prenosi n1


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh