Film i TV

“PRESRETNA SAM KAO BAKA, puno mi je srce!” Oglasila se Slobina majka – otkrila NA KOGA BEBA LIČI!

Jelena je na svijet doijnela dječaka kome su ponosni roditelji dali ime Damjan!

Draginja Radanović - Screenshot/Pink

Draginja Radanović, majka popularnog pjevača Slobe Radanovića koji je danas postao otac, presretna je što je dobila unuka.

Jelena Radanović, Slobina supruga, porodila se danas u jednoj privatnoj klinici na Novom Beogradu i rodila zdravog dječaka, kom su dali ime Damjan. Novinari su pozvali Slobinu majku, Draginju Radanović, kako bi joj čestitali na unučetu, a ona nije krila sreću:

– Hvala vam na čestitkama, presretna sam, kao baka… Kako drugačije, puno mi je srce – ljubazno je rekla Slobina majka, a na pitanje da li je vidjela unuka je rekla:

– Ja sam još ovdje u Zrenjaninu, poslao mi je Sloba slike. Unuk liči na tatu (smijeh). Hvala vam na čestitkama, hvala što ste se javili – poručila je majka popularnog pevača.

Inače, ime Damjan je muško ime koje je porijeklom iz staro-grčkog jezika, i smatra se da potiče od grčkog imena “Damianos”, a koje pak potiče od imenice “Damao”, u bukvalnom značenju – pobjednik, ukrotitelj, ili u glagolskoj formi – krotiti, pripitomiti, ukrotiti.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh