Film i TV

MILJANA NASRNULA NA BEBICU! Obezbjeđenje jedva uspjelo da ih RAZDVOJI – Priredio joj neviđeno PONIŽENJE

Ovome se nije nadala

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola sedeli su u pabu “Prijatelji” kada je došao Nenad Macanović Bebica koji je ušao u sukob sa Miljanom. Neću da budem sa tobom, neću da budem ni sa kim, menjam krevet i to je to. Opet sam pala na tvoju priču, sažalila sam se jer si plakao kod doka – rekla je Miljana.

– Koju moju priču – rekao je Nenad.

– Ja te molim da ne budeš u mojoj blizini – rekla je Miljana.

– Ja mogu da budem gde ja hoću. Sad ću da budem psihopata najveća, gde ideš ti, tu idem ja – rekao je Nenad.

– Dobro. Moliću gledaoce da te izbace i izbaciće te – rekla je Miljana.Ja te ne bih pustio sada da sam na njegovom mestu – dodao je Zola.
Ne možeš da se igraš sa mnom – rekao je Bebica.

– Razvalio te, svaka mu čast – rekao je Zola.

– Ja te molim da me pustiš. Tebi odgovara da te molim da me pustiš. Dobro, zapretiće ti moja mama – rekla je Miljana.

– Što bi te pustio? Voli te čovek, jutros si se izj**ala s njim. Ko te je terao da se je**š s njim? – rekao je Čolić.

– Tek ću od sada da budem psihopata – rekao je Nenad.

– Od sad ću da te pljujem, da te gađam – navodila je Miljana.Teško da ti možeš da se spustiš niže… Ja te nisam je**o, on te je je**o – rekao je Zola.

– Na ostrvo ne možeš da ideš…Ti sa 33 godine umesto da ideš za decom, ti ideš za mnom – rekla je Miljana.

Miljana Kulić je nakon svađe sa Nenadom Macanovićem Bebicom i Lazarom Čolićem Zolom, krenula ka Beloj kući, a Macanović je krenuo za njom.

Nakon nekoliko trenutaka, Miljana je “ušla u crveno”, te je nasrnula na njega.Obezbeđenje je pritrčalo kako bi ih razdvojilo, te su se strasti smirile.

Detaljnije možete pogledati u videima ispod.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh