Film i TV

ŠOPIĆKA I KARIĆ NA KORAK DO POMIRENJA! Otkriveni novi detalji nepoznati javnosti – ON sve potvrdio!

Sada je sve jasno!

Ivana i Stefan - screenshot

Marko Đedović, uvijek britkog jezika i uvek informisan o svakom dešavanju, nikoga ne ostavlja ravnodušnim i uvek izazove burne reakcije javnosti.

U ekskluzivnom intervjuu koji je novinar i bivši zadrugar dao samo za portal SrbijaDanas, pored mnogobrojnih tema kojih se dotakao, otkrio je mnoge nepoznate detalje iz života zadrugara.

Na samom početku, istakao je kako se od bivših zadrugara čuje sa Franom, Sandrom Rešić, Stefanom Karićem i još nekoliko njih. Tada se samo od sebe, nametnulo pitanje provokacija na relaciji Ivana Šopić i Stefan Karić s ozbirom na njihov zajednički snimak koji su podelili na Instagramu. 

– Da, bio sam ja kriv. Od moje sestre vjerenik, slavio je rođendan i bili smo u istom lokalu i zezali se, rekao sam dođi da se slikamo – započeo je Marko, pa nastavio o aktuelnoj temi, postoje li varnice između Šopićeve i Karića.

– Neće oni meni to da priznaju. Imam takav utisak, da postoje varnice koje se još uvijek nisu ugasile. Kada ih pitaš, oni se prave ludi – zaključio je Đedović.

Razgovor je završio konstatacijom da je navikao, da bude kriv za sve. Od toga kad se neko razvede, pa do toga kad se neko uda, ali da sve to umije vrlo dobro da okrene na šalu, piše Srbija danas.

Šta je još sve Marko izjavio, pogledajte u narednom videu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh