Film i TV

PROGOVORIO O ĆERKINOJ DISKVALIFIKACIJI – Taki o posljednjem skandalu Maje Marinković – više je ne podržava

Direktno

Ove večeri desio se nagli preokret situacije u “Zadruzi 6”. Naime, Maja Marinković je želela da poljubi Filipa Cara, te je čak pokušala i da se sakrije od kamera, što joj nije pošlo za rukom.Filip je to odbio, a onda ga je Maja ugrizla, a drama se nastavila i kasnije. Marinkovićeva je demantovala ove navode, a mi smo odmah stupili u kontakt sa njenim ocem Radomirom Marinkovićem Takijem, koji je kao iz topa priznao da ne podržava postupke svoje ćerke.

– Ništa ne mislim o tome, ne podržavam je. Znamo kako je prošla prošli put. Nadam se da je to samo igra. Znamo da su prošli put letele sve stvari, da je bila katastrofa, bila je i diskvalifikovana zbog toga. Trebalo bi da bude svesna u šta se upušta – rekao je Taki.On je istakao da razume da zatvoreni prostor utiče na emocije, ali da ipak Maja mora da razmišlja svojom glavom.

On je javno kad je ušao rekao da ju je namerno diskvalifikovao. Prema tome, ako hoće ponovo da bude diskvalifikovana, neka se upusti u to, ja je ne podržavam. Shvatam ja da je zatvoren prostor, ali treba da razmisli zašto je tu – naveo je Taki .


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh