Film i TV

ALEKS STRIJEPILA DA JE DEJAN ČEKA: “Mislila sam da je u žiriju!”

Aleksandra Aleks Nikolić priznala je ukućanima da se najviše plašila “Zadrugovizije”, jer je očekivala da će u žiriju biti njen bivši dečko Dejan Dragojević.

Aleksandra Nikolić - screenshot

Naime, atraktivna plavuša je po prvi put imala tremu pred sam nastup, jer je kako kaže bila je ubijeđena da će da je osude i bila spremna na najgore komentare.

– Bila sam ubijeđena da ću vidjeti Dejana,od toga sam strijepila. Iskrena da budem očekujem ga uskoro, ali moram opet da kažem da možemo da se suočimo. Mislim da je moja promjena definitivno na bolje, šta god drugi mislili. Ja ću uveijk biti iskrena, to sam ja i ne mogu protiv sebe. Dobro je pa me niko nije napao od članova žirija, zaista sam zadovoljna. – rekla je Aleks Nikolić, pieš Informer.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh