Film i TV

ISPALILA SE UŽIVO! Aleks Nikolić otkrila KO ulazi za novu godinu u Zadrugu, voditeljica je opomenula

Pričljiva i preplašena.

Aleksandra Nikolić - screenshot

Ivana Šopić je porazgovarla sa Aleks Nikolić, koja tvrdi da nije razočarana što ne vidi Dejana u žiriju, ali da očekuje da ga vidi za novu godinu ili na super finalu, piše Srbija danas.

 Ivana Šopić je opomenula njih dvoje zato što kasne. 

– Da li su Aleksandra i Filip pristigli posljednji, to ću doći da pitam. Aleks, da li si čula ko je u žiriju? – upitala je Ivana.

– Čula sam, vidjela sam da su Đedović, Sandra, Bora i Milica tu, jako mi je drago. Nisam namjerno zakasnila , spremala sam se – rekla je Aleks.

– Da li ti je pao kamen sa srca, kada si vidjela da Dejan nije tu? – upitala je Ivana.

– Nije, jer znam šta me čeka kada izađem. Morat će jednog dana doći do toga. Drago mi je jer vidim sve u žiriju – rekla je Aleks.

– Sandra Rešić je bila začetnik sudbinksih lisica, što ti je smetalo. Kako se sada osjećaš povodom toga? – upitala je Ivana.

– Nas dvije smo ostale u dobrom odnosu. Ne smeta mi više ono što je nekad bilo – rekla je Aleks.

– Sanja, vidjela si Boru i Milicu. Kako se osjećaš povodom toga? Plašiš li se da će te oštro komentarisati, s obzorom na to da ste imali razne nesuglasice? – upitala je Ivana.

– Ne plašim se, svako ima pravo da komentariše šta želi. Ja ću sve to saslušati – kazala je Sanja.

– Ko će biti najstroži član žirija, Matora? – upitala je Ivana.

– Đedović, on je moj drug, to od njega očekujem – rekla je Matora, piše Srbija danas.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh