Film i TV

“BILAL IMA NEKU TRAUMU IZ DJETINJSTVA! DA LI GA JE NEKO ZLOSTAVLJAO?” Taki ZGROŽEN ponašanjem Brajlovića prema Maji

Radomir Taki Marinković, otac učesnice “Zadruge” Maje Marinković, užasnut je ponašanjem Bilala Brajlovića prema njegovoj kćerki.

Taki, Maja i Bilal - srbija danas

Oni su se sinoć svađali, koškali i polivali jedno drugo, a Taki je bijesan zbog prirode njihovog odnosa.

– Kada je taj Pera Detlić još onomad uspio da pljune jednu djevojčicu od 17 godina, taj nema poštovanja ni prema kome, on je jedan običan kulov! Fan rijaltiija, godinama je to studirao – prvo veče je vrijeđao Kristijana Golubovića, pa se prebacio na Dejana Dragojevića, a sada na Maju Marinković, sve je jasno – kaže Taki i dodaje:

– Ne znam šta je u njemu vidjela Maja, vidjela je jednu budalu! Imala je mirnu luku sa Markom Markovićem, ali to nju ne radi. Bilal ima neku muku, traumu iz djetinjstva, da li ga je neko zlostavljao… Ne znam, možda ga je mama tukla, pa traume liječi na devojčicama. Mali je mnogo namazan, đubre ološko! Neću ga ni u komšiluku, a kamoli u kući, za zeta… Šibicar nekulturni – zaključio je on.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh