Film i TV

“IZ ZATVORA BIH IZAŠAO I MINIRAO TI PORODIČNU GROBNICU!” Ćertić donio ODLUKU: Ovo niko NIJE OČEKIVAO

“Spremao sam se mjesecima za to.”

Jelena i Uroš - srbijadanas

Na kraju nominacija je ustao Uroš Ćertić kao ovonedjeljni vođa da nominuje između Jelene Golubović i Nenada Lazića Nece sa kojima ima sukobe:

– Ja sada moram da kažem da sam ti oprostio, spremao sam se mjesecima za to. Nisam ti zaboravio to, iz zatvora bih izašao na 23 rođendan mog djeteta i minirao bih ti porodičnu grobnicu – rekao je Uroš.

– Ti si pričao svašta o mojoj pokojnoj baki, ti ponižavaš žene – rekla je Jelena.

– Ja nikada nikoga neću napadati, rekao sam ti sve. Vi mene ogovarate konstantno – rekao je Ćertić i nominovao Jelenu, piše Srbija danas.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh