Film i TV

UDALA SE ANA KORAĆ, EVO KO JE NJEN MUŽ: Zbog njega obrisala sve društvene mreže, ZORICA OTKRILA DETALJE

Maja Marinković, Zorica Marković i Bojan Simić su komentarisali trudnoću Ane Korać i devojke u kući.

Koja ti se riba sviđa? – pitala je Zorica.

Maju ne računam. Sanja, Aleksandra, pričam ono fizički što mene radi, ima još – rekao je Bojan.

Voli silikone – rekla je Maja.

Ja to volim, ja sam to radio. Platio sam silikone udatoj ženi – rekao je Bojan.

Sanja sve više hoće da liči na Anu Korać. Ti (Maja) više ne, ti si prevazišla to. Anči je mentalno jaka, mrtva hladna. Baš je bila cvjetić. Mnogo mi je drago što je trudna, znam ko je dečko, mnogo je dobar. Ništa pametnije u životu nije uradila – rekla je Zorica.

I meni je drago. Zapušila je svima usta. Mislim da će ona biti jako dobra majka, ja sebe ne vidim tako, ali za dvije, tri godine – rekla je Maja.

Ti ćeš biti predobra majka – rekla je Zorica.

Lijep je Anin muž. Od mog druga, drug. Dušica mala, nekako mi je drago kad čujem. Njen ćale je bio lijep, genijalac iz Ivanjice, mama joj je dobra – rekla je Zorica.

Treba voditi računa sa kim se djeca prave – rekla je Maja.

Ona je pogodila, vjeruj mi – rekla je Zorica.

Detaljnije u nastavku teksta.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh