Film i TV

“IDEM NA SUD” – DALILA SE HITNO OGLASILA: Evo šta je stiglo u Šepak na adresu

Mora to da završi.

Dalila Dragojević - screenshot

Nakon što se u medijima pojavila informacija da će bivši supružnici Dalila i Dejan Dragojević uskoro naći oči u oči pred sudom, kako bi konačno jednom za svagda stavili tačku na brak, koji je propao onog trenutka kada je drugoplasirana zadrugarka prevarila supruga sa Filipom Carem, pozvali su upravo nju, kako bi otkrila da li je dobila sudski poziv i da li doći do susreta sa Dejanom, piše Novi.

Dalila je odmah na početku demantovala navode medija, te otkrila da joj nikakav sudski poziv nije stigao, ali i da nema problem ako do toga ipak dođe.

– Ma, nije to istina, znate da sada svi izmišljaju sve i svašta u medijima o meni. Nije mi stiglo ništa, a i da mi stigne, nemam problem s tim, da se suočimo – ističe Dalila na početku razgovara, pa nastavlja:

– Nije stigao naravno nikakav poziv, niti iskreno očekujem da će stići bilo šta. Onog dana kada smo potpisali papire za razvod, to je za mene bio završtak tog braka – kaže Dragojevićka.

Takođe, u medijima se pojavila informacija da je Dalila, nakon što je raskinula sa Carem, tajno posjetila u jutarnjim časovima njegov apartman u jednom hotelu, a bivša zadrugarka je i te navode oštro demantovala.

– Naravno da ni to nije istina, nisam se vidjela s njim i neću se više nikada vidjeti, osim kada smo prinuđeni da budemo zajedno u emisijima. Stvarno me taj čovjek ne ineresuje više ni u jednom pogledu! Kakav crni hotel, ne pada mi na pamet – zaključuje Dalila.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh