Film i TV

Enis Bešlagić sa suprugom i kćerkom pojavio se na rođendanskoj zabavi Nine Badrić

Hrvatska pjevačica Nina Badrić jučer je proslavila 50. rođendan, a među brojnim zvanicama našao se i Enis Bešlagić koji je na proslavu došao sa suprugom Sabinom i kćerkom Asjom.

Enis Bešlagić - Pixsell

Enis svoj privatni život vješto skriva od očiju javnosti, a veoma rijetko se pojavljuje na događajima sa svojom porodicom. Stoga članovi njegove porodice su skoro pa nepoznati široj javnosti.

Međutim, bh. glumac u pratnji supruge i kćerke pojavio se na Nininoj rođendanskoj zabavi. Poznato je da su Bešlagići veliki prijatelji s poznatom hrvatskom pjevačicom, a naročito njihova kćerka Asja.

Ranije je Nina na svom Instagramu podijela fotografiju Asje kada je bila mala te potvrdila da je riječ o jakoj prijateljskoj vezi. Naime, prije desetak godina Nina je nastupala u Sarajevu, a na pozornici joj se pridružila malena Asja.

“Bila je to ljubav na prvi pogled. Najprije mi je ukrala mikrofon, a onda i srce. Ja sam rekla – dobra večer Sarajevo, a Asja – doblo mece Zabrege”, napisala je tada Nina.

Enis i Sabina poznaju se gotov čitav život, a uz ljubav veže ih čvrsto prijateljstvo. U dugom i sretnom braku dobili su dvoje djece, kćer Asju i sina Maka.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh