Film i TV

VIKI PONOSNO POKAZALA SVOJ TRUDNIČKI STOMAK, Osmakčiću momentalno PALA ROLETNA: POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA

Viktorija Mitrović, nakon razgovora sa Milicom Veselinović, prišla je ocu svom djeteta i Lazaru Čoliću Zoli, a susret nije mogao da prođe bez prepiranja.

Viktorija Mitrović

Novopečena trudnica je pokazala svoj stomak, što je njenog dečka momentalno uznemirilo, piše Pink.rs.

Gle – smijala se Viki.

Ne može da ti se svidi stomak odmah – rekao je Zola.

Ne, dobila sam stomak! – izjavila je.

U gaćama si, da li si retardirana? – iznervirao se Marko.

Pa dobro, kao da sam u kupaćem… Mali je stomačić… On ne razumije sada, ja sad imam taj osećaj – nastavila je Mitrovićka.

Brale, ja jesam bezosjećajan, ali ti si prekucao! Ona sada može da zaplače na sve, u takvom je stanju… Šta ti je više – govorio je Zola.

Ja ću sada morati da bježim od njega, jer on ne može da se suzdrži i mora da govori gluposti. Najbolje je da ćuti! – rekla je Viki.

Mene samo nervira to potencicranje, to navođenje. Ne volim da se šališ na taj način, odmah pomislim svašta – govorio je Marko.

Ja imam svoju vodenicu, ti imaš svoju – odbrusila je Viki.

Nemoj mi te šale, stomak, pa da biraš imena, meni je to od krucijalne važnosti! – nervirao se Marko.

Detaljnije u nastavku.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh