Film i TV

GLEDAOCI U ŠOKU! Nakon haotičnog raskida Milica i Mensur OVO radili u emisiji uživo! Bez trunke SRAMA!

Navikli su na kamere

Igrica koju je Ognjen Amidžić osmislio u svojoj emisiji bila je “Ukus poljupca”. Parovi iz “Zadruge” su morali da se poljube, a devojke su morale da pogode šta njihovi partneri imaju u ustima. Prvi su igrali Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević.

Milica Veselinović i Mensur Ajdarpašić su se poslednji takmičili. Oni inače već skoro mesec dana nisu u vezi, i ovo im je bio prvi poljubac od prekida veze.Mensur je u prvom pokušaju dobio indijski orah.

– Falio im je poljubac – prokomentarisao je Dejan.

– Mogu li još jednom da pokušam? – pitala je Milica.Za mene je ovo kikiriki. Mozak mi je zablokirao – rekla je Veselinovićeva,piše Srbijadanas

– Bio je indijski orah – otkrio je Ognjen.

Druga stvar koju je Mensur imao u ustima bio je avokado, a Milica ni ovo nije uspela da ga pogodi. Treća je bila projica, a Milica je uspela da pogodi ovo.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh