Film i TV

“NIJE DOBRO, NE MOŽE DA IZGURA!” – Dalila Dragojević nakon neuspjeha sa Anđelom odustala – GOTOVO JE!

Suze i sram!

Dalila - screenshot

U toku emisije “Gledanje snimaka”. Na narednom videu koji je pušten prikazano je kako Dalila Dragojević pokušava još jendom da poljubi Anđela Rankovića. Dalila je prva komentarisala:

– Ja se ne sjećam o čemu smo pričali – rekla je Dalila, piše Srbija danas.

– Pričali smo o tome šta se smije šta ne, i sprdali smo se – rekao je Anđelo.

– Ona na svkom klipu ispada navalentna, jer je on zavodi. Ona njemu dozvoljava da se izjasni, da neće da bude sa njom, da će se družiti, a onda ostaje sa njim u tom odnosu. Alo ti njemu stalno prilaziš i ti potenciraš to. Moram ti reći da si jednaka Ana Dežurna, i sada si Dalila najgora od svih. Ovo što radiš sebi je užas. – rekla je Anđela.

– Dalila nije dobro, ona ne može da izgura ovo – rekla je Miljana.

– Ne mogu ja ovo, kajem se što sam sebi dopusila neke stvari – plakala je Dalila.

– Vi radite stvari zbog koji ne znate šta želite. Vi kao ne možete da se suzdržite, ona doživljava da ljudi traže i da govore da je takva kakva postaje – rekao je Marko.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh