Film i TV

POCRVENILA OD SRAMOTE! Zadrugar RASKRINKAO Mimu – prije Gruje je bila i sa NJIM: “Manipuliše PJEVAČIMA!”

U toku je podjela budžeta ovonedjeljnog vođe Stefana Karića, on je odlučio da zadrugarima saspe sve u lice i kaže šta misli. Naredni budžet je dao Franu Pujasu.

Mima - screenshot

– Za Frana srednji budžet, ti ovdje uživaš. Provalio si mnogo toga, da li ti donosi ovo dobro ili ne, ne znam. Treba da iznosiš svoje mišljenje, stao si malo. Vidjet ćemo do kraja nemam šta da ti zamjerim, sem ono što sam ti rekao da Matoru i glumca – rekao je Karić.

– Sljedeći mali budžet je za Bebicu, ne znamo se toliko dobro, posljednjih dana smo bolji, imamo prijatelje iz spoljnog svijeta, nisam znao da možeš sebi to da uradiš. Mislim da si sposoban, ne znam što od sebe praviš dijabolu, ne vjerujem šta si sebi priuštio. Bio sam prvi koji ti je dao budžet po ulasku i rekao da si mutan, ne treba da pričaš samo ono što Miljane želi da čuje nego treba i ti nešto da kažeš – rekao je Karić.

– Sljedeći budžet za Mimu, mali, ona je emotivni manipulator koji manipuliše sa pjevačima koji su emotivno nestabilni. Prvo sa Petrom Vasićem, a onda sa Grujom. Bila bi dobar prijatelj, ali nemamo neku komunikaciju – rekao je Karić na šta je Mima ostala imuna.

– Nemamo neki odnos, mislim da si dobar momak, komentarisao sam neke tvoje momente, neki su bili dobri, a neki loši. U nekim sitaucijama si upropastio sam odnos sa riječima i filmovima u glavi, nikada to neće moći da bude kao što je bilo – rekao je Karić.

– Nikada nisu pale teške riječi među nama, znaš da te gotivim – rekao je Karić, piše Srbija danas.

Detaljnije pogledajte u videu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh