Film i TV

“RADILA SAM NA TOME DA SE DALILA I CAR POMIRE!” Zadrugarka ŠOKIRALA, pa ušla i DIREKTAN SUKOB sa Dragojevićkom

“Skini mi se sa kičme budaletino jedna!”

Nakon što je Sandi Kojić sinoć napustio velelepno imanje u Šimanovcima, zadrugari su započeli “Igru istine”.

– Ja sam radila na tome da se Dalila i Car pomire – rekla je Irma.Daj bre Irma, nemoj da me zaj*bavaš – odbrusila je Dalila.

– Šta misliš što je Dalila sa Anđelom? – pitao je Mića Irmu.

– Ja mislim da se ona zaljubila, smatram da joj se on jako dopada i da joj prija. Ne odobravam taj postupak, ostavila je muža, prešla preko svađa i svih – rekla je Irma.Pošto si ti sada imala avanturu sa Carem, reci mi koga zaslužuju Dalila, Cara ili Anđela? – pitao je Mića.

– Ne znam, neka ona odluči, meni je nekada iritantna. Ona zna šta joj više prija – rekla je SanjaSkini mi se sa kičme budaletino jedna, ti mene spominješ i ubacuješ u koševe, ako je tebe život ismejao mene nije – vikala je Dalila na Irmu,piše srbijadanas.

– Nakazo moralna – vikala je Irma.

– Sramota me je da se raspravljam sa tobom – rekla je Dalila.

– Irmi digni vitler sa uha i slušaj. Rekao sam ti da me ne pominješ, ja svaku priču koju sam hteo, ja sam na tome radio. Ovo što ti radiš je bolest, nema potrebe, jednom u životu zaveži taj jezik – rekao je Car Irmi.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh