Film i TV

NENADOVA PORODICA OČAJNA ZBOG MILJANINE TRUDNOĆE – ODRIČU SE SINA?! Macanovići očajni, majka ne može da dođe sebi?!

Miljana Kulić juče je uradila test za trudnoću koji je bio pozitivan, a dok je Nenad Macanović presrećan što će postati otac, njegova porodica je navodno bijesna na svog nasljednika.

– Nenadovi roditelji su van sebe. Kada je stigla informacija da je Miljana trudna, prvo je nastao muk u njihovoj kući, a onda im je postala jasna ozbiljnost situacije, i javio se u njima bes. Njegov otac rekao je da mu nikad neće oprostiti i da je ovo konačan kraj njihove saradnje. Kaže da ga nikad neće primiti nazad u firmu. Majka plače, ne može da se zaustavi – počinje priču izvor i dodaje:

– Znaju da Miljana nije psihički stabilna, da je na lijekovima. Da vam ne pričam, kakav šok je doživjela Nenadova bivša žena. Pa ona je jedna normalna osoba, ne interesuje je javnost, kakvi rijalitiji. Teško joj je palo što Nenad ulazi u “Zadrugu”, a sada još i ovo. Od sramote ne može da dođe sebi – zaključio je izvor.

Podsjetimo, kako je izvor za “Blic” otkrio, ni roditelji Miljane Kulić navodno nisu prihvatili ovu vijest.

– Marija i Siniša su očajni. U njihovoj kući je opšti haos zbog Miljanine trudnoće. Ne mogu da vjeruju šta im je kćerka po ko zna koji put priredila. Za njenu trudnoću neće ni da čuju. Koliko god da vole Bebicu, jasno im je da sada nije trenutak da njih dvoje imaju djecu. Miljana je na lijekovima, nije psihički stabilna, brinu se kako će sve to da iznese – tvrdi izvor blizak Kulićima, piše Informer.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh