Film i TV

BJEKSTVO NOĆAS IZ ZADRUGE KROZ TAJNI PROLAZ: Produkcija ih čekala iza ograde i PRIREDILA neviđenu scenu

Šta ovo bi?!

Zadruga - Srbijadanas.com

Miljana Kulić saznala je juče da je trudna sa Nenadom Macanoviće Bebicom, što je izazvalo lavinu komentara i reakcija, ali i panične postupke Kulićke, s obzirom da je već rađala bebe začete u rijalitiju, ali je i prekidala takve trudnoće, piše Srbija danas.

Miljana je zahtjevala razgovor sa produkcijom, a zatim i telefonski razgovor sa majkom, ali kako nije dobila odobrenje odmah, ona je riješila da sa svojim dečkom Bebicom nausti Zadrugu.

Bebica već ima iskustvasa bježanjem, oa je Miljanu odveo do svog tajnog prolaza za izlazak, ali su naišli na iznenađenje. Jer je produkcija zatvorila taj dio ograde i zavarila ga sa suprotne strane kako niko ne bi mogao da izađe na tom mjestu.

Pogledajte kako je to izgledalo!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by heavycur (@heavycur_zadruga1)


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh