Film i TV

POLICIJA U KUĆI KULIĆA U NIŠU: Marija i srednja kćerka pretukle Kulićku – objavila FOTKE u podlivima

Zaboravljene scene koje su ostale zabilježene.

Miljana Kulić- Printscreen

Zvijezda Zadruge Miljana Kulić, bivša je takmičarka rijalitija Parovi i Maldivi, a svojevremeno je dva puta izlazila iz rijalitija zbog navodne psihičke nestabilnosti, piše Srbija danas.

Ona je poslije jednog od izlazaka iz Hepijevog rijalitija na svoj Fejsbuk profil postavila status sa slikom na kojem je optužila mamu i sestru Tijanu Kulić da su je fizički napale i napravile joj ogrebotine.

– Za ovo su zadužene moja draga Tijana Kulić i mama Marija. Policija je intervenisala – napisala je Miljana, ali se ubrzo pošto je objavila status predomislila, pa izbirisala i sliku i status.

Podsjetimo, Miljana je čim je ušla u rijaliti Maldive izazvala kontroverze svojim ponašanjem. Ova Nišlijka je uhodila pjevače i prijetila im. Kako je ispričala, slala im je u porukama da će im crijeva vući po gradu. Ko bi rekao da će sve ovo izgledati benigno i smiješno poslije svih stvari koje je Miljana kasnije priredila u rijalitiju.

Objava Miljane Kulić – Faceboku

– Jurila sam Darka Lazića, Dušana Svilara i Mišela Gvozdenovića. Onda su me prijavili policiji i ja sam završila na sudu. Odlučeno je da idem na psihijatrijsko liječenje sa slobode. Išla sam kod psihijatra i tamo smo razgovarali. Prepisali su mi i terapiju, ali je psihijatar smatrao da mi nije potrebna. Ja sam samo htjela da privučem pažnju”, ispričala je Miljana.

Miljana je zbog svog psihičkog stanja prvo napustila rijaliti, da bi se poslije nekoliko dana vratila, a onda je na svoje insistiranje, kada je Igor Iks izbačen sa Maldiva, tražila da i ona ode jer se zaljubila u njega i ne može da bude u rijalitiju a da nije on tu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh