Film i TV

BEBICA U ŽIVOTNOJ OPASNOSTI – PRODUKCIJA GA JEDVA SPASILA: Nakon što je preskočio ogradu, lomljava, spriječili najgore?!

Pretjerao je.

Miljana i Bebica - Screenshot

Dečko Miljane Kulić, Nenad Macanović sinoć je pokušao da pobjegne iz “Zadruge” i time stavio svoj život na kocku, piše Srbija danas.

Nenad je napustio Bijelu kuću za vreme emisije “Pitanja gledalaca”, otišao kod Drveta, popeo se uz drvenu ogradu i izašao.

Nakon nekog vremena, na iznenađenje mnogih, Nenad se vratio u rijaliti. Čim ga je Kulićeva ugledala, grlila ga je i ljubila sve vrijeme.

– Kunem se, više ću ga poštovati. Sve volim kod njega i mnogo mi nedostaje… Mnogo sam pretjerala, promijenit ću se ako se vrati… – grcala je Kulićeva.

Nenad je ovim potezom stavio svoj život u smrtnu opasnost time sto je, kako se na snimku jasno vidi, preskočio ogradu visine preko 5 metara. Osim što je mogao da se polomi prilikom skoka mogao je sebi da oduzme život.

Kako je izgledalo bjekstvo iz “Zadruge” pogledajte u videu ispod.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heavy Cur (@heavycur_zadruga)


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh