Film i TV

Zauvijek je IZBAČENA iz “Elite” – Sraman procenat glasova, učesnici joj poletjeli u zagrljaj i OPROSTILI SE

Za nju je definitvno došao kraj boravka na imanju u Šimanovcima!

Nedjelja je rezervisana za izbacivanje iz “Elite”. Noćas su se za opstanak u Bijeloj kući borile Milena Kačavenda, Bojana Pavlović i Slađa Lazić Bošković, piše Srbija Danas.

Oni su odgovorili na izazov koji im je zadao Veliki šef, a pravila nalažu da će pobedniku i igrici biti duplirani glasovi.

Kada su stigli do dela predviđenog za igricu, Veliki šef im je zadao zadatak: Stavite povez na oči, ja ću da vas zavrtim, ko prvi udari u posudu pobeđuje. Milena Kačavenda je pobijedila, te su joj duplirani glasovi.

Zbog najmanjeg broja vaših glasova “Elitu” je napustila Slađa Bošković.

– Prvo mjesto 69 posto ima Milena Kačavenda, drugo mjesto sa 24 odsto ima Bojana, Slađa Lazić napušta “Elitu” – rekao je Darko.

Detaljnije pogledajte u nastavku.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh