Film i TV

BRENA NAJSKUPLJOM MAŠINOM KOJU IMA U VOŽNJI DO PIJACE! Pjevačica uhvaćena u OPUŠTENOM izdanju, kao sav normalan svijet!

Pjevačica Lepa Brena nedavno se vratila iz Amerike, gdje je boravila sa suprugom Bobom Živojinovićem, a sada je uhvaćena u Beogradu.

Lepa Brena - Kurir.rs

Ekipa emisije “Paparaco lov” ispratila je Brenu dok je kružila gradom. Brena je uhvaćena u najskupljem automobilu iz svog voznog parka, kako tvrde u emsiji, dok je išla na pijacu, piše Kurir.

Kao sav normalan svijet, Brena je išla od tezge do tezge i kupovala namirnice, a uhvaćena je dok kupuje jagode i peršunov list.

Nakon pijace, svratila je u market, pa potom do zgrade Grand produkcije. Brena je bila u opuštenom izdanju, nosila je narandžastu dugu jaknu i kapu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh