Film i TV

Dejan Dragojević brutalno uvrijedio bivšu suprugu Dalilu

Učesnici “Zadruge 5” Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević pričali su tokom ručka kada je on opasno uvrijedio bivšu suprugu Dalilu Dragojević.

Dejan i Aleks - Screenshot

Naime, Dejan je ubjeđivao Aleksandru da mora da jede, objašnjavao joj šta će da joj sprema, a ona je sve odbijala. Nikolićeva se naljutila zbog toga što joj dečko naređuje da uzme hljeb, a onda mu je odbrusila.

– Pojela sam nudle, ništa više ja ne jedem. Ti mene hoćeš da napraviš mečkom i onda da znaš da te nikad neću prevariti – rekla je Aleksandra.

– Ne, mene je mečka već prevarila – rekao je Dejan i počeo da se smije.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh