Film i TV

“NEMA VIŠE STARE DALILE” – NOVI SKANDAL DALILE I CARA, ONA GA OTJERALA IZ SOBE: On izgubio kontrolu, URLICI ODZVANJAJU IMANJEM

Filip Car, iako je otišao, ubrzo se i vratio do svoje djevojke, pa nastavio sa prebacivanjem i prepiranjem. Dalila Dragojević je urlala iz sve snage i nije dozvolila da priđe zajedničkim stvarima.

Dalila i Car - Screenshot

Nećeš mi dirati stvari više, jednom si me naveo sada ne – urlala je Dalila.

Sve treba uzeti i baciti u jezero – dodao je Car.

E neće više! – brecala se.

Hoće! Zato što se tako ponašaš – nastavljao je Filip.

Nećeš više prići mojim stvarima, nikada više! – urlala je Dragojevićka.

Svaku sliku pojedinačno ćeš iscijepati i baciti, da li si čula? – besneo je Car.

Nema više Dalile – unosila se u facu.

A zašto se onda brecaš kada hoću da skinem sliku – pitao je Car.

Zato što su to lijepe stvari! – odgovorila je.

Kome ti govoriš onda ‘lesi se vraća kući’? Namerno me trpaš, možeš sa mnom korektno, ali hoćeš da izazoveš u meni najgore – nastavljao je.

Nemoj mi uništavati stvari, skloni se i biće sve okej. Neću više nikada, makar crkla da budem sa tobom! – vikala je Dragojevićka.

Detaljnije u nastavku.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh