Film i TV

DALILA DRAGOJEVIĆ NAPUŠTA ZADRUGU – OTKRIVENI DETALJI UGOVORA: Izlanula se pred kamerama, isplivao cijeli snimak

Dalila Dragojević je sinoć, pored mnogih zadrugara, imala razgovor sa svojim ocem, Husom Mujićem, koji je organizovala produkcija.

Huso i Dalila - Screenshot

Ovaj razgovor nije prošao dobro, te je ona završila u suzama.

Kako joj je Huso rekao, on je završio dva puta u Hitnoj pomoći, te da osuđuje oštro ponašanje Filipa Cara prema njoj, piše Novi.

Pored toga nazvao je Cara klošarem, te rekao da Dalili on ne treba, ali je isto tako pozdravio Dejana Dragojevića.

Dalila je sve vrijeme plakala, ali je u jednom trenutku rekla svom ocu da ne gleda rijaliti, da izdrži još četiri mjeseca, te da će se tad vidjeti.

Ovim je Dalila potvrdila da očekuje da će biti u superfinalu Zadruge, da će ostati do samog kraja rijalitija, a da li će je publika zaista podržavati i glasati za nju u narednim mjesecima, ostaje nam da vidimo…


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh