Film i TV

IZNENAĐENJE, MAJA POLJUBILA JANJUŠA PRED SVIMA: Odlučila da prizna, ŠOK U BIJELOJ KUĆI

I jesam i nisam zaslužio ovaj šlag. Ovako kad je normalna, ne mogu da se ljutim na nju. Nisam očekivao poljubac – rekao je Janjuš.

Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš - Instagram

Došao je red da u današnjem specijalnom zadataku šlag osobi koju ne podnosi u lice zalijepi Maja Marinković, piše Pink.rs.

– Ove godine neće Aleks, bile smo prošle godine u lošim odnosima, ove ne. Obilježilo je ovu igricu “Pa, dobro, šta, lagano”. Ja ću ovaj put šlag zalijepiti nekome – ja smatram, ako nekog povrijediš, ta je taj neko morao da te voli… Ne mogu da zalijepim npr. Dekiju, sa kojim sam se svađala.

– Zalijepiću nekome koga sam najviše voljela, ko mi je najviše značio od svih… Samo se plašim da šlag ne prođe kao što je prošao Zolin.

– Misliš kao poljubac sa Deniz –

– Ovaj šlag zalijepiću nekome ko me je povrijedio, koga sam najviše voljela. On mi je i dan danas najdraži, bez obzira šta se desilo – rekla je Maja, zalijepila Janjušu šlag i poljubila ga u slijepoočnicu.

– I jesam i nisam zaslužio ovaj šlag. Ovako kad je normalna, ne mogu da se ljutim na nju. Nisam očekivao poljubac – rekao je Janjuš.

– Zarumenio si se malo, da li ti je vratilo stala sjećanja? – pitao je Darko.

– Kako ne, to su bila stara vremena – dodao je košarkaš, prenosi Novi.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh