Film i TV

Da li biste ga ikada prepoznali? Ovako danas izgleda čuveni Boris Komnenić

Iako se ostvario u brojnim ulogama, Boris Komnenić, ipak, ostao je upamćen kao čuveni Saša Guza Popadić iz “Boljeg života”.

Boris Komnenić - Kurir.rs

Prvak drame Narodnog pozorišta napuniće 64 ove godine, a o njegovom privatnom životu ne zna se toliko mnogo, piše “Novi“.

O njegovom privatnom životu malo se zna, a davno je bio u braku koji se, kako je sam rekao, ipak, završio slavno.

Ono što je poznato jeste da Komnenić iza sebe ima jedan brak, a sa bivšom suprugom Rene ima kćerku Nike, koja je u međuvremenu postala majka i glumcu podarila unuku Luciju. Ipak, Boris je pričao da nije uspio da učestvuje u kćerkinom odrastanju jer je ona tokom rata živjela sa majkom u Hrvatskoj, ali kasnije je uspio da igra ulogu oca kakvu je želio.

Inače, posljednjih godina se Komnenić dosta promijenio, a njegov novi imidž nije ni nalik onom koji pamtimo kad je glumac u pitanju!

Ovako on sada izgleda:

Boris Komnenić – Vladimir Šporčić


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh