Film i TV

Unesimo nadu u naše domove i uz pjesmu dočekajmo Novu godinu!

Korisnici Moja TV i Moja webTV mogu besplatno uživati u ekskluzivnom prenosu novogodišnjeg koncerta Dine Merlina, putem Moja TV servisa Moj film.

Unesimo nadu u naše domove i uz pjesmu dočekajmo Novu godinu! - PR / Haber.ba

Novogodišnji show Dine Merlina ekskluzivno na Moja TV i Moja webTV.

Za doček nove 2021. godine, u koju svi polažemo velike nade i očekivanja, BH Telecom, Samsung i Dino Merlin su pripremili jedinstven Novogodišnji show za gledaoce iz BiH i cijelog svijeta.

Saznaj više

BH Telecom, Samsung i Dino Merlin u novoj priči!

Dok s nestrpljenjem iščekujemo objavljivanje novog albuma Dine Merlina, prvog nakon „Hotela Nacional“ iz 2014. godine, u narednim danima i mjesecima nas očekuju brojne novosti od ovog našeg najpoznatijeg kantautora.

Dino Merlin se pojavljuje i u novom spotu BH Telecoma za uslugu Moja TV.

Dino Merlin nije krio zadovoljstvo urađenim poslom i istakao je kako je bilo odlično iskustvo snimati spot za BH Telecom sa Zenom i Fabrikom jer su svi imali iskren pristup i želju da urade najbolje.

Saznaj više


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh