Film i TV

Alain Delon se uspješno oporavlja nakon moždanog udara

Mlađi sin slavnog francuskog glumca Alena Delona, Alen-Fabijen izjavio je da se glumac dobro oporavlja u Švicarskoj nakon što je nekoliko nedjelja proveo u pariškoj bolnici poslije moždanog udara, prenijeli su danas francuski mediji.

Alain Delon - B92.net

Alen-Fabijen je na Instagramu objavio prvu fotografiju Delona (83) od njegove hospitalizacije na kojoj glumac sjedi i nasmijan je. Ispod fotografije je poruka u kojoj Delonov sin zahvaljuje na porukama podrške i navodi da je Delonu sve bolje.

Legendarni Delon je u maju primio počasnu Zlatnu palmu na 72. Međunarodnom festivalu u Kanu i od tada se više nije pojavljivao u javnosti, prenio je list “Le Point”, prenosi “Beta”.

Njegova djeca, sinovi Entoni i Alen-Fabijen, i kćerka Anuška se smjenjuju u porukama javnosti o zdravstvenom stanju Delona, glumca sa izuzetnom filmografijom i poznatog po rijetkoj harizmi, stilu i fizičkoj ljepoti.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh