Film i TV

Najmlađa kćerkica Angeline Jolie i Brad Pitta privukla svu pažnju kada je viđena s mamom u šopingu

Preslatka djevojčica uslikana je u šetnji sa mamom u Los Anđelesu.

No image - Haber.ba

U posljednje vrijeme ponovo je aktuelna priča u vezi sa razvodom čuvenog holivudskog para Jolie – Pitt, a otkriveno je da su se zvanučno rastali. Angeline se odrekla prezimena Pitt, ali njihova djeca će sačuvati oba prezimena, piše “Glossy“.

Angelinu je često moguće vidjeti kako šeta sa djecom i obavlja svakodnevne aktivnosti u njihovom društvu, dok to nije slučaj sa Bradom.

Jolie je ponovo viđena sa svojom 10-godišnjom kćerkom Vivian u Los Anđelesu, a mama i kćerka su šopingovale zajedno. Angelina je nosila crne pantalone i široki crni kaput, velike sunčane naočare, mada je svu pažnju privukla preslatka Vivian.

Ona je nosila teksas kombinezon, bijelu majicu i patike. Paparaci su ih neprestano fotografisali dok su napuštale tržni centar.

Vivian, inače, ima i brata blizanca koji se zove Knox, ali on, kao ni ostatak djece, nije bio u šopingu sa ovim dvjema damama.

Angelina Jolie – Glossy.espreso.rs

Angelina Jolie – Glossy.espreso.rs


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh